Volvo Group

De Volvo Group is een Zweedse multinational verwerkende bedrijf met hoofdzetel in Göteborg. Hoewel de kernactiviteit is de productie, distributie en verkoop van vrachtwagens, bussen en bouwmachines, levert Volvo ook maritieme en industriële aandrijfsystemen en financiële diensten. (Volvo Group, 2015).

Landal GreenParks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Met 52 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. (Landal GreenParks, 2014).

Gulf Oil Nederland

Gulf Oil Nederland is in Nederland bekend om haar rechtstreekse levering van vloeibare brandstoffen en smeermiddelen aan diverse branches zoals industrie, ziekenhuizen, transport, aannemerij, loon- en grondverzetbedrijven en de eigen tankstations. (Gulf Oil Nederland, 2016).

Enexis

Enexis is een Nederlandse netbeheerder die is voortgekomen uit Essent. Enexis verzorgt de distributie van energie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis heeft ongeveer 4300 werknemers en 5,7 miljoen klantenaansluitingen. Het beheert ongeveer 135.000 kilometer elektriciteitskabel en 45.000 km gasleiding. (Enexis, 2016).

Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank. De bank bestaat uit 112 zelfstandige coöperaties. In Nederland voor zowel particuliere en zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. Internationaal vooral actief als financiële dienstverlener in de landbouw en voedingssector. (Rabobank, 2015).

Hilton – Hotels & Resorts

Hilton Hotels & Resorts is een internationale hotel- en resortsketen opgericht door Conrad Hilton. Alle Hiltonhotels zijn eigendom van, worden beheerd door of zijn gefranchised door individuele eigenaren. Hilton Worldwide is een vooraanstaand gastvrij bedrijf, die zich uitstrekt over 24 tijdzones. (Hilton Worldwide Hotels & Resorts, 2016).