Webdesign

Alles onder één dak voor een complete website die werkt.

Maxento maakt mooie websites, passend bij uw doelgroep. Wij hebben het perfecte medium; op maat gemaakt voor uw bedrijf en ambitie zodat u snel kunt reageren op trends.

Met een CMS systeem pas je zeer eenvoudig de hele website naar smaak aan. Teksten aanpassen, knoppen en pagina’s toevoegen… een fluitje van een cent!

Marketingadvies

Visie, missie en identiteit

Op zoek naar een strategisch marketingadvies om producten of een merk in de markt te zetten? Wij helpen uw huidige marketing- en communicatie inspanningen te actualiseren zodat u klaar bent voor de toekomst.

Computeradvies

Wij bieden oplossingen waarmee u tijd, plaats en device onafhankelijk kunt werken.

Wij zijn de ICT specialist voor uw bedrijf! Met met ruim 15 jaar ervaring ondersteunen wij consumenten en bedrijven op het gebied van ICT en automatisering. Wij kunnen u adviseren en het maken van functioneel ontwerp en beheer voor uw IT infrastructuur, als het gaat om installatie en configuraties van servers, netwerk, beveiliging, data en VoIP telefonie. U kunt voor alle ICT-vragen bij ons terecht. Van de aanschaf van hard- en software tot de meest complexe IT vraagstukken.

Logo en Huisstijl

Etiam nulla glavrida – lorem ipsum risus!

Wij werken met kleine ondernemers en internationale bedrijven om marketingmaterialen te creëren die het bedrijfsprofiel versterken.

Een goed ontwerp weerspiegelt de identiteit van het bedrijf of organisatie. Het is het beeldmerk; de basis van het imago. Wij gaan op zoek naar een uitstraling die de doelgroep van uw product of dienst aanspreekt.

Bill Gates | Founder of Microsoft

Technology is just a tool. In terms of getting the kids working together and motivating them, the teacher is the most important.”